Počet záznamů: 1
Gastronomie
Fišera, Miroslav - Autor
1. vydání - 285 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-86380-78-0
gastronomie hotelnictví výživa člověka nápoje potraviny bezpečnost potravin
kolektivní monografieSignatura C 371.987 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Gastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů Záhlaví-jméno Fišera, Miroslav (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Český Těšín : 2 Theta, 2016 Fyz.popis 285 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-86380-78-0 Číslo nár. bibl. cnb002880015 Poznámky Na obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová. 300 výtisků Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Jazyková pozn. Částečně slovenský text, anglické a německé resumé Dal.odpovědnost Vysoká škola obchodní a hotelová (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla gastronomie * hotelnictví * výživa člověka * nápoje * potraviny * bezpečnost potravin Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 640.4 , 613.2 , 641.87 , 613.26/.29 , 614.31:663/664 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština ; slovenština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceNačítání…
Počet záznamů: 1