Počet záznamů: 1  

Maso

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fletcher, Nichola, 1951- - Autor
    Vydání první - 320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN 978-80-249-3166-1
      Trotter, Christopher - Autor   Rosemond-Hoerr, Elena - Autor   Green, Rachel - Autor   Palowská, Květa - Překladatel   Lánská, Miroslava - Překladatel   Rákosníková, Jitka - Překladatel
     maso  kuchařství  masitá jídla
     příručky  kuchařské recepty  obrazové publikace
    SignaturaB 55.929
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Maso
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do *22.04.2024)B 55.929   

    Unifikovaný název Meat cookbook. Česky
    Údaje o názvuMaso / Nichola Fletcherová ; recepty Christopher Trotter, Elena Rosemond-Hoerrová, Rachel Greenová ; z anglického originálu The meat cookbook ... přeložily Květa Palowská, Miroslava Lánská, Jitka Rákosníková
    Záhlaví-jméno Fletcher, Nichola, 1951- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Ikar, 2016
    Fyz.popis320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-249-3166-1
    Číslo nár. bibl.cnb002793269
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Trotter, Christopher (Autor)
    Rosemond-Hoerr, Elena (Autor)
    Green, Rachel (Autor)
    Palowská, Květa (Překladatel)
    Lánská, Miroslava (Překladatel)
    Rákosníková, Jitka (Překladatel)
    Předmět.hesla maso * kuchařství * masitá jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.5 , 641/642 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12) , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Maso
    Naučte se porcovatZdokonalte se v přípravě masaVyzkoušejte přes 300 receptůStaňte se skutečnými znalci masa!Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.