Počet záznamů: 1
Fletcher, Nichola, 1951- - Autor
Vydání první - 320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
ISBN 978-80-249-3166-1
Trotter, Christopher - Autor Rosemond-Hoerr, Elena - Autor Green, Rachel - Autor Palowská, Květa - Překladatel Lánská, Miroslava - Překladatel Rákosníková, Jitka - Překladatel
maso kuchařství masitá jídla
příručky kuchařské recepty obrazové publikaceSignatura B 55.929 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Meat cookbook. Česky Údaje o názvu Maso / Nichola Fletcherová ; recepty Christopher Trotter, Elena Rosemond-Hoerrová, Rachel Greenová ; z anglického originálu The meat cookbook ... přeložily Květa Palowská, Miroslava Lánská, Jitka Rákosníková Záhlaví-jméno Fletcher, Nichola, 1951- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Ikar, 2016 Fyz.popis 320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm ISBN 978-80-249-3166-1 Číslo nár. bibl. cnb002793269 Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Trotter, Christopher (Autor)
Rosemond-Hoerr, Elena (Autor)
Green, Rachel (Autor)
Palowská, Květa (Překladatel)
Lánská, Miroslava (Překladatel)
Rákosníková, Jitka (Překladatel)
Předmět.hesla maso * kuchařství * masitá jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5 , 641/642 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12) , (084.11) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Naučte se porcovatZdokonalte se v přípravě masaVyzkoušejte přes 300 receptůStaňte se skutečnými znalci masa!Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1