Počet záznamů: 1
Dyk, Vladimír - Autor
1. vyd. - Praha : Grada, 2012 - 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm
ISBN 978-80-247-4068-3, ISBN 978-80-247-7969-0
uzení udírny uzené maso uzeniny
příručky kuchařské receptyUmístění Údaje o názvu Vše o uzení : rady, tipy, recepty / Vladimír Dyk Záhlaví-jméno Dyk, Vladimír (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2012 Fyz.popis 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm ISBN 978-80-247-4068-3 978-80-247-7969-0 Číslo nár. bibl. cnb002359268 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla uzení * udírny * uzené maso * uzeniny Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 664.8.035.3 , 637.523.38 , 637.525 , 637.523 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1