Počet záznamů: 1  

D. Johann Georg Zimmermann, der Sicilianischen Akademie des guten Geschmackes in Palermo, und der Schweitzerischen Gesellschaft der Wissenschaften Mitglied von dem Nationalstolze

  1. D. Johann Georg Zimmermann, der Sicilianischen Akademie des guten Geschmackes in Palermo, und der Schweitzerischen Gesellschaft der Wissenschaften Mitglied von dem Nationalstolze

    kniha


     Zimmermann, Johann Georg, 1728-1795 - Autor
    Neue durchaus verbesserte Auflage - 122 stran ; 12°
      Trattner, Johann Thomas von, - Knihkupec
    SignaturaSC 1930
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1930   

    Údaje o názvuD. Johann Georg Zimmermann, der Sicilianischen Akademie des guten Geschmackes in Palermo, und der Schweitzerischen Gesellschaft der Wissenschaften Mitglied von dem Nationalstolze
    Část názvuVon dem Nationalstolze
    Záhlaví-jméno Zimmermann, Johann Georg, 1728-1795 (Autor)
    Údaje o vydáníNeue durchaus verbesserte Auflage
    NakladatelWIEN : gedruckt bey Johann Thomas Edlen von Trattnern, kaiserl. königl. Hofbuchdruckern und Buchhändlern, 1766
    Fyz.popis122 stran ; 12°
    PoznámkyTištěno frakturou, mědirytina na titl. straně, dvojlinky, vlys z ozdůbek, plné iniciály na volné ploše, v záhlaví ozdůbky, signatury
    Historie vlastnictvíRkp.: nečitelné, rozmyto vodou ;
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: "542"; "G III.ß 3." (škrtnuto), "G III. α.37"; "542" (rub přední obálky)
    Pozn.o vazběVazba papírová na loubkových deskách pokrytých šedohnědým papírem, v hlavě hřbetu mezi dvěma černými liniemi černě: "ZIMMERMANN NATIONAL STOLZ". Poškození: spodní část přední desky polita vodou, pata hřbetu se odchyluje, na hřbetu stopy po červotoči, rohy roztřepené
    Dal.odpovědnost Trattner, Johann Thomas von, 1717-1798 (Knihkupec)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Rakousko
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.