Počet záznamů: 1  

Vaříme s Helenou Růžičkovou


  1.  Růžičková, Helena, 1936-2004 - Autor
    Vyd. 1. - Třebíč : Drahomír Rybníček, 2000 - 175 s. : il. ; 22 cm
    ISBN 80-7268-110-9 (váz.)
     zaječí maso  krůtí maso  králičí maso  masitá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 359.703
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Vaříme s Helenou Růžičkovou
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.703   

    Údaje o názvuVaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality / [ilustroval Antonín Stoják]
    Záhlaví-jméno Růžičková, Helena, 1936-2004 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeTřebíč : Drahomír Rybníček, 2000
    Fyz.popis175 s. : il. ; 22 cm
    ISBN80-7268-110-9 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb000985386
    Předmět.hesla zaječí maso * krůtí maso * králičí maso * masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.55'712 , 637.54'659.2 , 637.5'692 , 641.55:637.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Vaříme s Helenou Růžičkovou
    Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem." Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.