Počet záznamů: 1  

Jablečná kuchařka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Berman, Karen - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Synergie, c2014 - 378 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7370-296-0 (brož.)
      Petitto, Melissa - Autor   Anderson, Scott - Autor
     jablka  jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 359.503
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jablečná kuchařka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.503   

    Údaje o názvuJablečná kuchařka / recepty Karen Berman a Melissy Petitto ; s příspěvky od následujících slavných šéfkuchařů: Scott Anderson ... [et al. ; z anglického originálu ... přeložila Petra Slabá]
    Záhlaví-jméno Berman, Karen (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Synergie, c2014
    Fyz.popis378 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN978-80-7370-296-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002624178
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálApple a day
    Dal.odpovědnost Petitto, Melissa (Autor)
    Anderson, Scott (Autor)
    Předmět.hesla jablka * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:634.11.076 , 634.11.076 , 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Jablečná kuchařka
    Jablko je pro nás Středoevropany asi to nejběžnější ovoce. Tato jedinečná kuchařka nabízí 365 vynikajících jablečných receptů, pečlivě vybraných tak, aby odpovídaly svátkům, ročním obdobím a měsícům v roce. Prostě aby jablko bylo na stole každý den, ať už v jakékoli úpravě a podobě. Na každé stránce a v každém receptu se vám jablko představí jako lahůdka, která může chuťově vylepšit pokrmy nebo být jejich hlavním základem. Najdete zde různé způsoby, jak vytvořit stará dobrá jablečná jídla, například jablečné pyré, pečená jablka, koláče, zákusky, muffiny, křupance, sladké pečivo a sušenky. Zároveň si budete moct vyzkoušet nové a neotřelé jablečné recepty pro slané i sladké variace. Dozvíte se, jak si vybrat dokonalé jablko, seznámíte se s různými odrůdami jablek a zjistíte, jak správně kombinovat jablka s jinými potravinami, nebo dokonce jak elegantně zakomponovat jablko do výzdoby vaší domácnosti. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.