Počet záznamů: 1
Česká kuchyně za dob nedostatku
Zíbrt, Čeněk, 1864-1932 - Autor
V Praze : Dauphin, 2012 - 211 s. ; 21 cm
ISBN 978-80-7272-420-8 (váz.)
Sporáček ;
Sádlo, Jiří - Autor komentáře textu - Editor Faktor, Viktor, - Autor úvodu atd.
19. století
kuchařství levná jídla
pojednání kuchařské receptyUmístění Údaje o názvu Česká kuchyně za dob nedostatku / Čeněk Zíbrt ; nynějším hospodyňkám na vybranou podle původního vydání z roku 1917 vyšlému v Knihovně českých hospodinek a dívek podávají Jiří Sádlo a Viktor Faktor, kteří knihu tuto též okomentovali a náležitostmi vybavili Záhlaví-jméno Zíbrt, Čeněk, 1864-1932 (Autor) Vyd.údaje V Praze : Dauphin, 2012 Fyz.popis 211 s. ; 21 cm ISBN 978-80-7272-420-8 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002393171 Edice Sporáček ; 3 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Dal.odpovědnost Sádlo, Jiří (Autor komentáře textu) (Editor)
Faktor, Viktor, 1944-2017 (Autor úvodu atd.)
Název původního vyd. Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety
Předmět.hesla 19. století * kuchařství - Česko - 19. století * levná jídla Forma, žánr pojednání * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641.553 , (437.3) , (049) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Název původního vyd. Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1