Počet záznamů: 1  

Prosociální charakteristiky osobnosti dobrovolníků

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mlčák, Zdeněk, 1957- - Autor
    Vyd. 1. - Ostrava : Ostravská univerzita v Ostravě, Filozofická fakulta, 2013 - 331 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7464-462-7 (váz.)
      Záškodná, Helena - Autor
     dobrovolnictví  dobrovolníci  psychologie osobnosti  altruismus  sociální chování  hodnotová orientace  výzkumné projekty  dotazníky  dotazníky
     monografie
    SignaturaC 356.153
    Umístění 364 - Sociální zabezpečení. Sociální pomoc
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 356.153   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 356.153 a   

    Údaje o názvuProsociální charakteristiky osobnosti dobrovolníků / Zdeněk Mlčák, Helena Záškodná
    Záhlaví-jméno Mlčák, Zdeněk, 1957- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeOstrava : Ostravská univerzita v Ostravě, Filozofická fakulta, 2013
    Fyz.popis331 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-7464-462-7 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002541608
    Poznámky200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Dal.odpovědnost Záškodná, Helena (Autor)
    Předmět.hesla dobrovolnictví * dobrovolníci * psychologie osobnosti * altruismus * sociální chování * hodnotová orientace * výzkumné projekty - metodologie * dotazníky * dotazníky - Česko
    Forma, žánr monografie
    Konspekt364-1/-7 - Druhy sociální pomoci a služeb
    MDT 364-78-027.556 , 364-43-027.556 , 159.923 , 17.035.1 , 316.62 , 316.752 , 001.81/.87 , 303.622 , (437.3) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru364 - Sociální zabezpečení. Sociální pomoc
    Druh dok.KNIHY
    Prosociální charakteristiky osobnosti dobrovolníků
    Prosociální charakteristiky osobnosti dobrovolníků
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.