Počet záznamů: 1  

Z babiččina receptáře

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Doležal, Vladimír, 1952- - Autor - Fotograf
    České Budějovice : Dona, 2014 - 253 s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN 978-80-7322-170-6 (váz.)
      Doležalová, Alena, - Autor
     jídla  vaření  pečení  konzervování potravin  autoterapie
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 53.844
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Z babiččina receptáře
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněB 53.844 P   

    Údaje o názvuZ babiččina receptáře : vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékarna / Vladimír Doležal, Alena Doležalová
    Záhlaví-jméno Doležal, Vladimír, 1952- (Autor) (Fotograf)
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Dona, 2014
    Fyz.popis253 s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN978-80-7322-170-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002566724
    Dal.odpovědnost Doležalová, Alena, 1958- (Autor)
    Předmět.hesla jídla * vaření * pečení * konzervování potravin * autoterapie
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641.524.2 , 641.526.2 , 641.4 , 615.8-022.214 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Z babiččina receptáře
    Mnoho z nás vzpomíná na ty vynikající pokrmy, které vařily naše babičky. A autoři této publikace vycházejí právě z receptů, které jim jejich babička po celá léta psala krasopisným písmem do linkovaných sešitů. Výpravná kuchařka s velkým množstvím fotografií přináší pestrou paletu receptů na výborná jídla a moučníky, návody na zavařování, nápady na využití bylinek, ovoce a zeleniny jakožto domácích léčebných prostředků a další časem a zkušenostmi prověřené léčebné prostředky Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.