Počet záznamů: 1
Alchymie v kuchyni
Praha : Národní zemědělské muzeum, 2010 - 140 s.
ISBN 978-80-86874-26-5
Prameny a studie ;
Bortel, Roman - Autor
dějiny gastronomie stravování potraviny vaření čarodějnictví lidová magie
sborníkySignatura C 340.278 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Alchymie v kuchyni / [Roman Bortel ... et al.] Vyd.údaje Praha : Národní zemědělské muzeum, 2010 Fyz.popis 140 s. ISBN 978-80-86874-26-5 Číslo nár. bibl. cnb002127883 Edice Prameny a studie (Národní zemědělské muzeum) ; 44 Dal.odpovědnost Bortel, Roman (Autor)
Předmět.hesla dějiny gastronomie - Česko * stravování - Česko * potraviny - Česko * vaření - Česko * čarodějnictví - Česko * lidová magie - Česko Forma, žánr sborníky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.524.2 , 133.4 , 398.47 , 612.392/.398 , 613.26/.29 , 663/664 , 613.2 , 640 , (437.3) , 641/642(091) , (082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Studie věnovaná vždy aktuálnímu tématu stravování v různých podobách. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1