Počet záznamů: 1  

Asagaj

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Smith, Wilbur A., 1933-2021 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Reader's Digest Výběr, 2010 - 573 s. : portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-7406-102-8 (váz.)
    Nejlepší světové čtení
      Pezzelli, Peter,   Koryta, Michael,   Shaffer, Mary Ann,
     americké romány  anglicky psané romány  detektivní romány  dobrodružné romány  fiktivní korespondence
    SignaturaC 180.605
    Asagaj
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 180.605 ČD1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 180.605   
    Rožnov k vypůjčeníC 180.605 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 180.605 SV   

    Údaje o názvuAsagaj / Wilbur Smith. Italské lekce / Peter Pezzelli. Temnější než noc / Michael Koryta. Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů / Mary Ann Shafferová
    Záhlaví-jméno Smith, Wilbur A., 1933-2021 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Reader's Digest Výběr, 2010
    Fyz.popis573 s. : portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-7406-102-8 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002091542
    Edice Nejlepší světové čtení (Reader's Digest Výběr)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Název z obálky
    OriginálAssegai
    Dal.odpovědnost Pezzelli, Peter, 1959-. Italian lessons. Česky
    Koryta, Michael, 1982-. Envy the night. Česky
    Shaffer, Mary Ann, 1934-2008. Guernsey literary and potato peel pie society. Česky
    Forma, žánr americké romány * anglicky psané romány * detektivní romány * dobrodružné romány * fiktivní korespondence
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    MDT 821.111(73)-31 , 821.111-31 , (0:82-312.4) , (0:82-311.3) , (0:82-6)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Asagaj
    Kniha obsahuje zkrácené verze čtyř románů různých žánrů od anglicky píšících autorů, které jsou doplněny jejich stručnými medailóny. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.