Počet záznamů: 1  

Výživa při pravidelném dialyzačním léčení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hrubý, Milan - Autor
    1. vyd. - Praha : Forsapi, c2009 - 118 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-87250-06-8 (brož.)
    Rady lékaře, průvodce dietou ;
      Mengerová, Olga - Autor
     dialyzovaní pacienti  hemodialýza  dietoterapie
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 338.786
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Výživa při pravidelném dialyzačním léčení
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 338.786   

    Údaje o názvuVýživa při pravidelném dialyzačním léčení / Milan Hrubý, Olga Mengerová
    Záhlaví-jméno Hrubý, Milan (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Forsapi, c2009
    Fyz.popis118 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-87250-06-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002027703
    Edice Rady lékaře, průvodce dietou ; 11
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Mengerová, Olga (Autor)
    Předmět.hesla dialyzovaní pacienti * hemodialýza * dietoterapie
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT (083.12) , 616.61-78-052 , 616.61-78 , 613.2.03 , 615.874.2 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201002/contents/nkc20102027703_1.pdf
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Výživa při pravidelném dialyzačním léčení
    Tato příručka je určena především dialyzovaným nemocným a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém selhání ledvin, léčeném dialýzou. Obecné principy dietních doporučení jsou rozvedeny v receptářové části, která poskytuje všem zájemcům praktický návod, jak se vypořádat s omezením některých běžných složek potravy s ohledem na základní onemocnění. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.