Počet záznamů: 1
Metz, Reinhold - Autor
Vyd. 1. - Praha : Europa-Sobotáles, 2008 - 606 s. : il. ; 25 cm
ISBN 978-80-86706-18-4
Grüner, Hermann - Autor Kessler, Thomas - Autor
stolničení číšnictví pohostinská zařízení
příručkySignatura C 330.644 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Údaje o názvu Restaurace a host : základní odborné vědomosti, restaurace, hotel, kuchyně / Reinhold Metz, Hermann Grüner a Thomas Kessler ; [z německého originálu ... přeložily Alena Formanová a Zdeňka Žmudová] Záhlaví-jméno Metz, Reinhold (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Europa-Sobotáles, 2008 Fyz.popis 606 s. : il. ; 25 cm ISBN 978-80-86706-18-4 Číslo nár. bibl. cnb001807489 Poznámky Obsahuje rejstřík Originál Restaurant und Gast Dal.odpovědnost Grüner, Hermann (Autor)
Kessler, Thomas (Autor)
Předmět.hesla stolničení * číšnictví * pohostinská zařízení Forma, žánr příručky Konspekt 64 - Domácí hospodářství MDT 640.43/.46 , 642.63 , 642.6/.7 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Druh dok. KNIHY Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.Množství barevných ilustrací přispívá k snazšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1