Německá odbornice v oblasti chemie potravin, zaměřuje se na výživu ryb a kvalitu rybího masa. Působí ve Švédsku a v České republice.
Zdroj nalezených informací
Sampels, Sabine: Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků, 2014 (autoritní forma) ; www(Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Ústav akvakultury, Laboratoř výživy a kvality masa ryb), cit. 20. 5. 2014 (autoritní forma, datum narození, biografické údaje)
Zdroj prověření s neg. výsl.
DNB, cit. 20. 5. 2014
Databáze
Soubor osobních jmen a jmen rodin (rodů)
Odkazy
(1) - ČLÁNKY
(3) - KNIHY
Počet záznamů: 1
openseadragon
Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom
jak používáme cookies.