Search results
- Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina / Carsten Bothe ; překlad Alice Kavinová. Praha : Vašut, 2021 . 135 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-240-9 - C 398.373
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - Drůbeží maso má přednost před vůní vepřových jitrnic / Stanislav Broda ; Drahomíra Toušková ; foto A. Hartlová. -- In: Českobudějovické listy -- 12/26 (31.01.2003), s. 10 : il..
- Družstvo Centrum počítá s poklesem ceny prasat pod 30 korun za kilogram / (pok, ČTK). -- In: Právo - Jižní Čechy -- 12/275 (26.11.2002), s. Jižní Čechy : [příloha], s. 14.
- RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Fleischschweine: Leitfaden der Haltung und Erzeugung / Jacob L. Höges. Hamburg : Parey, 1966 . 177 s. il. - C 59.521
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Konjunktura vepřového masa v Československu : XV. mezinárodní zemědělský kongres v Praze 1931 / Frant. Schwarz. Praha : Zemědělský ústav účetnicko-spravovědný, 1931 . 41 s., [1] s. barev. obr. příl. il. ;
- Nejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová]. Praha : Slovart, 2014 . 95 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.) - B 54.560
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - Situační a výhledová zpráva. Vepřové maso, drůbež a vejce. Praha : Ministerstvo zemědělství, 2011- . sv. . Roky odběru: 2011 , Numbers and Bunches
- Situační a výhledová zpráva. Vepřové maso / Ministerstvo zemědělství. Praha : Ministerstvo zemědělství ČR v Agrospoji, [1994?]- . ^^^svazků barevné ilustrace ; , Numbers and Bunches
- Světová technologie, základ exportu : BOHEMIA VITAE úspěšně konkuruje zemím Evropské unie / Petr Füllsack, Jiří Mareš ; Zaps. Václav Fuka. -- In: Zemědělec -- 2/26 (29.06.1994), s. 1, 3.
- V Plané jako první omračují vepře pomocí plynu / Emil Kasper ; Alena Šatrová. -- In: Českobudějovické listy -- 11/269 (19.11.2002), s. 1.