Search results

Records found: 62  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth v0017297^"
  1. Analýza potravin : laboratorní cvičení / Jana Hálková, Marie Rumíšková, Jana Rieglová.    Újezd u Brna : Ivan Straka, 2001 . 109, ii s. il. ; . ISBN 80-86494-03-9 (brož.) - B 54.103
    Umístění: 54 - Chemie. Obecná chemie
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  2. Analýza potravin / Jana Hálková, Marie Rumíšková, Jana Rieglová.    Újezd u Brna : Ivan Straka - vydavatel odborných publikací, 2001 . 94, iv s. il. ; . ISBN 80-86494-02-0 (brož.) - B 49.696
    Umístění: 664 - Potravinářství
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000
    Lidická volný výběr10/000

  3. Das Buch der Erfindungen, Gewerbe und Industrien. Fünfter Band, Die chemie des tägliches Lebens / herausgegeben von F. Reuleaux ; unter Mitwirkung von Gustav Heppe.    Leipzig ; und Berlin : Verlag und Druck von Otto Spamer, 1891 . viii, 544 s., [2] l. obr. příl. il. - C 358.682/5
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  4. Cereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 . 202 s. il. ; . ISBN 80-7080-530-7 - S 29.556/1
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  5. Doba jedová / Anna Strunecká, Jiří Patočka.    Praha : Triton, 2011 . 295 s. . ISBN 978-80-7387-469-8 (brož.) - C 343.644
    Umístění: 66 - Chemický průmysl. Chemické technologie
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Čtyři Dvory10/000
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé00/010
    Rožnov10/000
    Suché Vrbné10/000
    Vltava10/000

  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Einführung in die Lebensmittelchemie / A. Beythien, Werner Heimann.    Dresden : Theodor Steinkopff, 1956 . 443 s. tab. - C 24.937
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  7. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Ernährung und Lebensmittelchemie Originalbericht der Diskussionstagung der Chemischen Gesellschaft in der Deutschen Demokratischen Republik.    Berlin : Deutscher Verlag der Wissenschaften, 1955 . 101 s. - C 22.478
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  8. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie / Paul Hirsch.    Dresden : Th. Steinkopff, 1956 . 12, 94 s. - C 26.444
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  9. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Food chemistry / D. Belitz, W. Grosch ; translation from the second German edition by D. Hadziyev.    Berlin ; New York : Springer Verlag, 1987 . xxxv, 774 s. il. . ISBN 0-387-15043-9. ISBN 3-540-15043-9 - C 252.190
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  10. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Grundzüge der Lebensmittelchemie / von Werner Heimann.    Dresden Verla Theodor Steinkopff, 1969 . 610 s. il. - C 68.582
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.