Search results
- Anleitung zum Mästen des Rindviehes, der Schafe, Schweine, Gänse, Hühner und Truthühner : nebst einem Anhange über die Räucherungsart des Hamburger Rindfleisches, des Westphälischen Schinken und de Pommerschen Gänsebrüste / nach den Localverhältnissen Böhmens bearbeitet von Anton Seibt. Prag : J.G. Calve'sche Buchhandlung, 1831 . 94 s.
- Domácí uzení : ryby, maso, drůbež / Maria Sartor. Praha : Vašut, 2019 . 96 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-176-1 - C 390.030
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - Grily, krby, udírny / Dalibor Pírko. Brno : CP Books, 2005 . 72 s. barev. il. ; . ISBN 80-251-0245-9 - C 319.378
Umístění: 682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Osnovy technologii posola, kopčenija i suški ryby / N.A. Voskresenskij. Moskva : GIZLEGPIŠČEPROM, 1953 . 410 s. il., tab. - C 25.733
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Udíme ryby s Milošem Štěpničkou : původní česká publikace / Miloš Štěpnička ; fotografie Vladimír Doležal. České Budějovice : Dona, 2012 . 160 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7322-153-9 (brož.) : - C 349.198
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0