Search results

Records found: 6  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth v0013409 xkni^"
  1. Domácí výroba moštů / Miloš Hanousek.    Praha : Grada, 2006 . 75 s., [8] s. barev. obr. příl. il. ; . ISBN 80-247-1445-0 - C 321.275
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  2. Chemické složení československých vín = Composition des vins naturels tchécoslovaques = Chemische Zusammensetzung der čechoslowakischen [i.e. tschechoslowakischen] Weine / zpracoval Stanislav Kopal.    Praha : nákladem Ministerstva zemědělství republiky Československé, 1937 . 584 s.

    Chemické složení československých vín
  3. Ovocná vína, mošty a šťávy cukrem zahuštěné / Josef Kozák.    Praha : Vesmír, 1945 . 71 s. il. ; - C 364.165
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  4. Vliv asimilovatelného dusíku na průběh fermentace moštů révy vinné = Effect of assimilable nitrogen on grape must fermentation : původní vědecká práce / Mojmír Baroň.    Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 . 54 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7375-713-7 (brož.) - C 351.745
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Výroba nezkvašených ovocných moštů v domácnosti / Karel Kamenický.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1954 . 56 s. il. - C 17.759
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Zakládání a provoz moštáren a sušáren ovoce / [Autoři:] Ladislav Kamínek, Miroslav Kamínek, Jan Vondrák.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1960 . 179, [3] s. - C 36.092
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.