Search results

Records found: 5  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth v0010859 xkni^"
  1. Fermentujeme se superkvašáky / Eva Horáčková.    V Brně CPress, 2021 . 204 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-264-3895-3 - C 403.383
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dospělé10/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý.    Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1968 . 185 s., fot., tb. - C 66.301
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. Nutraceutika : vybrané kapitoly z nutraceutické teorie a praxe / Petr Petr, Hana Kalová.    České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2006 . 47 s. . ISBN 80-86708-17-9 - C 322.483
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  4. Význam bifidobakterií a bakterií mléčného kvašení pro výživu a zdraví / Věroslav Maxa, Vojtěch Rada.    Praha : ÚZPI, 1996 . 42 s. . ISBN 80-85120-57-7 - C 287.314
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Zvyšování nutričních a dietetických vlastností mléka baktériemi mléčného kvašení / Bohumil Hylmar.    Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1985 . 139 s. tb., grafy ; - C 247.835
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.