Search results
- RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Backwaren : Rezepten un Aubeuten : analytisches Nachschlagewerk für die Qualitätskontrolle bei Lebensmitteln : Einfache Kuchen- und Hefeteiggebäcke / [von Franz Meurer]. Leipzig : Fachbuchverlag, 1953 . 231 s. il., fot. - C 15.583
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Cocktaily a jejich příprava : Určeno zaměstnancům podniků pohostinství, zejména cizineckých hotelů / [Autor:] Jan Prokop. Praha : SNTL, 1958 . 100, [2] s.
- Czech cuisine / Joza Břízová, Maryna Klimentová. Praha : Aviceum, 1985 . 228 s. il.
- RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Dietní jídelny : Jejich organisace, provoz a léčebný úkol / Přemysl Doberský ; [část předpisovou zprac. Vlasta Štelovská a Marie Karásková]. Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954 . 190 s. - C 17.748
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Dobře a rychle vaříme i po práci / J. Fialová ; Předml.: Vilém Hons ; Il. Vojtěch Kubašta. Praha : Práce, 1955 . 102, [3] s.
- Exotika v družstevní kuchyni : Karí - kuchařské romance / Naps. a fot. Regina Novotná ; Obálka a graf. úprava Alena Nováková. Praha : Svépomoc, 1988 . 126 s. barev. fot. ;
- Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě : z prakse vyzkoušené předpisy ku přípravě rozmanitých pokrmů, polévek a omáček ze chřestu, nakládání, sušení i úchova chřestu čerstvého / Naps. Václav Soukup. Praha : Hejda a Tuček, 1908 . 34, 1 s.