Search results
- RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Výroba tavených sýrů : [určeno prac. v mlékárenském prům. i žákům prům. školy mlékárenské a posluchačům fak. potrav. technologie na Vys. škole chemickotechnologické] / Vlastislav Boháč. Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 . 200 s. il. ; - C 48.827
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar. Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 . 70 s. il. (některé barev.) ; . ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.) - C 337.028
Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, masoBranch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0