Search results

Records found: 15  
Your query: Subject and keywords = "stravování Česko"
  1. 100 let republiky. Škola slavila obědem / (lim) ; Foto: Petr Lundák, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 29, č. 265 (14.11.2018), s. 14.  Ilustrace

    article
  2. Alchymie v kuchyni / [Roman Bortel ... et al.].    Praha : Národní zemědělské muzeum, 2010 . 140 s. . ISBN 978-80-86874-26-5 - C 340.278
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  3. Betriebsverpflegung : Richtlinien für die Lagerverpflegung = Závodní stravování : směrnice pro stravování v táborech / Zusammenstellung Anton Kleinert.    Prag : Rudolf Kasper, der Beauftragte des deutschen Staatsministers für die Gemeinschaftsverpflegung, 1944 . 60 s., 32 s. obr. příl. formuláře ;

    Betriebsverpflegung
  4. Dobrou chuť / [sestavili Leoš Nikrmajer, Jiří Petráš].    V Českých Budějovicích : Jihočeské muzeum, 2003 . 135 s. il. ; . ISBN 80-86260-26-7 (brož.) - C 309.431
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100
    Lidická volný výběr10/000

  5. Horácká kuchařka / František Mořický.    Plzeň : Mark, [1991] . 59 s., [4] s. barev. obr. příl.

    Horácká kuchařka
  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Jak se stravují školní děti v Jihočeském kraji? : výsledky průzkumu mezi žáky 4. tříd ZDŠ / [zpracoval Jiří Brož].    České Budějovice : KÚNZ, 1967 . 10 s. - P 3.754
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/100

  7. Jak správně vytvářet a využívat FKSP. Jak postupovat při poskytování příspěvku na stravování / Věra Zděnková, Markéta Seidlová, Helena Čornejová, Helena Peterová.    Praha : Sondy, [2002]- . ^^^svazků

    Jak správně vytvářet a využívat FKSP
  8. Národní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut.    Praha : Wolters Kluwer, 2016 . 150 stran ilustrace, faksimile ; . ISBN 978-80-7552-077-7 - C 367.779
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  9. Notestra spol. s r. o. : závodní stravování + mimořádné služby.    [České Budějovice : Notestra, 1995?] . 1 skládačka il. - DT 6.977
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  10. Právní předpisy pro obce a města : podnikání, veřejné akce, stravování : stav k 1.10.2003.    Praha : Orac, 2003 . 96 s. . ISBN 80-86199-77-0

    Právní předpisy pro obce a města

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.