Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth v0017238^"
  1. Herinek neboli sleď ; Nechte se inspirovat a připravte si pochoutku z rybího masa : uznávaný jihočeský kuchař přináší recepty na postní pokrmy z rybího masa / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 56 (07.03.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    article
  2. Jarní tradinář : od ledna do června / Martina Boledovičová, Martina Viktorie Kopecká.    Praha : Smart Press, 2024 . 281 stran ilustrace (převážně barevné) ; . ISBN 978-80-88244-30-1 - C 418.833
    Umístění: 398(437) - Český, československý folklór
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr00/010
    Na Sadech dětské00/010
    Na Sadech dospělé10/000
    Suché Vrbné00/010

  3. Kompletní průvodce půstem : jak léčit své tělo pomocí jednodenního i dlouhodobějšího vynechávání jídla / Jason Fung a Jimmy Moore ; překlad Lenka Marie Čapková.    V Brně : Jan Melvil Publishing, 2018 . 324 stran ilustrace (převážně barevné), portréty ; . ISBN 978-80-7555-062-0 - C 383.866
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr00/010

  4. Podle tradice přišel vždy po masopustu půst ; Lidé se vyvarovali tučných jídel : tentokrát o masopustu a postní době, která následovala po něm / Petr Stupka ; foto: David Kalhous, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 44 (21.02.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    article
  5. Postní kuchařka : od kořene po nať / Pavel Drdel.    Praha : Smart Press, 2022 . 207 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-88244-25-7 - C 405.612
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100
    Lidická volný výběr00/010

  6. Postní pokrmy podle pravoslavné tradice : postní pokrmy a jejich příprava, snídaně a přesnídávky, polévky, hlavní jídla slaná, sladká jídla, sváteční pokrmy, paschální pokrmy / Jana Baudišová, Anna Podracká.    Olomouc : Fontána, 2003 . 256 s. il. ; . ISBN 80-7336-112-4 - C 311.597
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr00/010

  7. "Půst má své místo i v dnešní době" : Jak vzniklo slovo půst? A proč je dobré ho třeba jen částečně dodržovat i v 21. století? / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 54 (03.03.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    article
  8. Řecké Velikonoce / Pavlína Klaudová.   -- In:  Hlas pravoslaví -- ISSN 0323-1089. -- Roč. 71, č. 4 (2016), s.15-18.  Ilustrace

    article
  9. V klášterech voněla jídla ze starých receptů / (plu) ; Foto: Petr Lundák, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 30, č. 65 (18.03.2019), s. 13.  Ilustrace

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.