Search results

Records found: 9  
Your query: Subject and keywords = "kvasné technologie"
  1. Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu : léčivé účinky, recepty, historie / Karel Machala.    Olomouc : ANAG, c2008 . 157 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7263-482-8 - C 332.300
    Umístění: 664 - Potravinářství
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  2. Maschinen-Kontrolle und Maschinen-Betriebsführung in den Gärungsgewerben / von Karl Fehrmann.    Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1921 . ix, 402 s. il. ; - C 368.285
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  3. Metody technické mikrobiologie / Bohumil Sikyta.    Praha : SNTL - nakladatelství technické literatury, 1978 . 327 s. il. ; - C 215.343
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  4. Nutraceutika : vybrané kapitoly z nutraceutické teorie a praxe / Petr Petr, Hana Kalová.    České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2006 . 47 s. . ISBN 80-86708-17-9 - C 322.483
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  5. Příprava umělých kvasnic vinopalnických / líčí na základě mnoholetých zkušeností Josef Reis.    V Praze : J. Reis, 1883 . 38 s.

    Příprava umělých kvasnic vinopalnických
  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Speciální kvasné výroby. Část I, Úvod do biologie průmyslových organismů. Část II, Technologie fermentačních procesů.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, n.p., 1986 . 1 sv. - S 14.906
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  7. Ueber die Obergährung von Bierwürzen / von Ant. Bělohoubek.    Prag : Verlag des Brauindustrie-Vereines im Königr. Böhmen : In Kommission von Fr. Řivnáč, 1881 . 20 s.

    Ueber die Obergährung von Bierwürzen
  8. Úvahy o lisovaném droždí / podává Antonín Bělohoubek.    V Praze : J. Otto, 1876 . 18 s. il. ;

    Úvahy o lisovaném droždí
  9. Výroba lisovaného droždí : jakož i strojených kvasnic tekutých pro pekaře, kupce, sládky a vinopaly, konečně o kvašení bramborových, obilních a melasových zápařek bez kvasnic / sepsal Antonín Markl.    V Praze : Nákladem kněhkupectví Mikuláše a Knappa, 1877 . 93 s.

    Výroba lisovaného droždí


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.