Search results

Records found: 2  
Your query: Subject and keywords = "dějiny gastronomie Evropa"
  1. Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.).    Pardubice-Polabiny : Univerzita Pardubice, 2016 . 344 stran . ISBN 978-80-7560-026-4 - C 370.803/1
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr00/010

  2. Zámecké kuchyně : zámecké kuchyně v kontextu evropského vývoje / Vítězslav Štajnochr.    Praha : Národní památkový ústav, 2017 . 231 stran ilustrace (převážně barevné) ; . ISBN 978-80-7480-093-1 - B 57.169
    Umístění: 643/645 - Byt. Bytové zařízení a doplňky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.