Search results

  1. 555 teplých předkrmů 19. a 20. století / [napsala a pro tisk upravila, obálku navrhla] Eva Murtingerová.    České Budějovice : Nová Forma, 2010 . 342 s. . ISBN 978-80-7453-013-5 (váz.) - C 341.214
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  2. Antipasti & Co. / překlad a jazyková úprava: Martin Sobkuljak, Jan Šindelka.    Köln : Naumann & Göbel Verlagsgesellschaft mbH ve společnosti VEMAG Verlags- und Medien Aktiengesellschaft, [2017] . 236 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-3-625-17166-9 - C 411.902
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  3. Co by si vychutnal John Lennon? : kdo by to byl řekl, že v Českém Krumlově můžete na jednom místě potkat světové rockery, jako jsou Bruce Springsteen, Davie Bowie, Freddie Mercury, ale i John Lennon nebo rebel Jim Morrison z The Doors? / Martin Škoda ; 2 x foto: Marek Podhora, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 25, č. 295 (18.12.2014). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    article
  4. Crème brûlée a panna cotta : svěží i hřejivé / Jette Sanderová ; fotografie Iris Kaczmarczyková ; z německého originálu Crème brulée & Panna cotta ... přeložil Rudolf Rada.    Praha : Ikar, 2016 . 126 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-249-2976-7 - B 56.320
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé10/000

  5. Dárky z mojí kuchyně : skvělé nápady na originální balení / Regine Stroner ; [přeložila Magdaléna Pomikálková].    Praha : Grada, 2015 . 144 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-247-5373-7 - C 360.183
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Čtyři Dvory10/000
    Lidická volný výběr10/000

  6. Dejte si kapří tatarák či sklářský sejra : známý šéfkuchař představuje jihočeské chuťovky / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 300 (27.12.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    article
  7. Domácí chipsy z trouby / Chris Bryant ; z anglického originálu Chips: reinventing a favorite food ... přeložila Markéta Schubertová.    Praha : Ikar, 2016 . 159 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-249-3017-6 - C 366.875
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé10/000

  8. Energetické kuličky : vysokoproteinové recepty pro lepší vitalitu a zdraví / Kate Turnerová, Annie Nicholsová ; z anglického originálu Energy bites ... přeložila Jitka Rákosníková.    Praha : Euromedia, 2016 . 60 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7549-072-8 - C 369.980
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé00/010

  9. Chtějí vrátit oblíbené chipsy : petici pod názvem Chceme zpátky brambůrky Hovězí na cibulce a Uzené s křenen! již online podepsalo na dva tisíce lidí. Společnosti Intersnack a.s., která má velkou část výroby brambůrek v jihočeském Choustníku, tyto příchutě zrušila pro nízkou prodejnost. S tím se však podepsaní nehodlají smířit / Lenka Pospíšilová.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Číslo 119 (25.05.2021), strana 2.  Ilustrace

    article
  10. Chuťovky a speciality studené kuchyně / Libuše Vlachová.    Praha : Agentura VPK, 2007 . 90 s., [12] s. barev. obr. příl. il. ; . ISBN 978-80-7334-131-2 (brož.) - C 329.681
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.