Search results
- Herinek neboli sleď ; Nechte se inspirovat a připravte si pochoutku z rybího masa : uznávaný jihočeský kuchař přináší recepty na postní pokrmy z rybího masa / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 56 (07.03.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4. il.
- Podle tradice přišel vždy po masopustu půst ; Lidé se vyvarovali tučných jídel : tentokrát o masopustu a postní době, která následovala po něm / Petr Stupka ; foto: David Kalhous, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 44 (21.02.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4. il.
- Postní kuchyně : příruční kniha pro kuchyně domácí, farní, restaurační, hotelové i výstavní, jak upravovati všechny druhy jídel postních / Z nejlepších kuchařských předpisů všech kulturních, hlavně slovanských národů vybral a poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup. Praha : Hejda&Tuček, [1908] . 207 s.
- "Půst má své místo i v dnešní době" : Jak vzniklo slovo půst? A proč je dobré ho třeba jen částečně dodržovat i v 21. století? / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 54 (03.03.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4. il.
- Řecké Velikonoce / Pavlína Klaudová. -- In: Hlas pravoslaví -- ISSN 0323-1089. -- Roč. 71, č. 4 (2016), s.15-18. Ilustrace
- V klášterech voněla jídla ze starých receptů / (plu) ; Foto: Petr Lundák, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 30, č. 65 (18.03.2019), s. 13. Ilustrace