Search results

Records found: 13  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth m0164610^"
  1. 80 let dorostu Českého červeného kříže / Jiří Procházka, Josef Švejnoha.    Praha : Úřad Českého červeného kříže, 2000 . 75 s. il. ; . ISBN 80-239-2039-1 - C 311.397
    Umístění: 614 - Zdravotnictví. Lékařské organizace. Lékařská a ošetřovatelská etika
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  2. Alice Masaryková / Josef Švejnoha : první předsedkyně Československého červeného kříže.    Praha : Český červený kříž, 2003 . 107 s. il., portréty ; . ISBN 80-239-2033-2 - C 311.382
    Umístění: 614 - Zdravotnictví. Lékařské organizace. Lékařská a ošetřovatelská etika
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Červený kříž a červený půlměsíc / z dostupných pramenů zpracoval Josef Švejnoha.    Praha : Český červený kříž, 1999 . 55 s. portréty ; . ISBN 80-239-2121-5 - C 311.398
    Umístění: 614 - Zdravotnictví. Lékařské organizace. Lékařská a ošetřovatelská etika
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  4. Jan Janský : objevitel čtvrté krevní skupiny / Josef Švejnoha.    Praha : Český červený kříž, 2000 . 119 s. il., portréty, faksim. ; . ISBN 80-239-2034-0 - C 311.389
    Umístění: 61(092) - Lékaři, lékařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  5. Kuchařka pro diabetiky. III. díl, Polévky, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, brambor, zeleniny a hub, recepty z racionální kuchyně, saláty, pomazánky / z dostupných pramenů sestavil Josef Švejnoha.    Praha : Svaz diabetiků České republiky, 1997 . 55 s. - C 347.116/3
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Vltava10/000

  6. Kuchařka pro diabetiky. I. díl, Polévky, pokrmy z masa, ryb, drůbeže, bezmasá a zeleninová jídla, saláty, pomazánky / z dostupných pramenů sestavil Josef Švejnoha.    Praha : Svaz diabetiků, 1997 . 48 s. . ISBN (Brož.) - C 347.115/1
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Vltava10/000

  7. Kuchařka pro diabetiky. II. díl, Polévky, předkrmy, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, bezmasá jídla, recepty z racionální kuchyně, pomazánky / z dostupných pramenů sestavil Josef Švejnoha.    Praha : Svaz diabetiků České republiky, 1997 . 47 s. . ISBN 80-238-6288-X (v knize neuvedeno : brož.) - C 347.115/2
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Vltava10/000

  8. Magazín mladého zdravotníka : 2003 / [s využitím Magazínů mladého zdravotníka 1987-1991 a Novin ČK sestavil Josef Švejnoha].    Praha : Úřad Českého červeného kříže, 2003 . 135 s. il., portréty - C 311.392
    Umístění: 614.8 - Úrazy. Nebezpečí a prevence úrazů. Přežití
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  9. Moučníky pro diabetiky / sestavil Josef Švejnoha.    Praha : Sdružení rodičů a přátel diabetických dětí : Svaz diabetiků České republiky, 1999 . 46 s. - C 414.081
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  10. Příručka pro organizátory vzdělávacích akci v kultuře / Josef Švejnoha.    Praha : Středisko pro vzdělávání prac. v kultuře, 1976 . 168, [2] s.

    Příručka pro organizátory vzdělávacích akci v kultuře

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.