Search results

Records found: 13  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth m0103663^"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : doplňující učební text.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1989 . 1 sv. . ISBN 80-85114-24-0 - S 17.759
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, n.p., 1990 . 1 sv. . ISBN 80-85114-73-9 - S 18.818
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena a zpracování krve jatečných zvířat.    Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1960 . 186 s. il. - C 34.988
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  4. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena potravin : celost. učebnice pro vys. školy. [Díl] 1, Maso a masné výrobky / Zdeněk Matyáš a kol..    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 . 629 s., [16] s. barev. obr. příl. il. ; - C 55.409/1
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena potravin a surovin živočišného původu.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, n.p., 1974 . 325 s. - S 5.959
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000

  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena potravin a surovin živočišného původu.    Brno : Vysoká škola zemědělská, 1969 . 325 s. - S 2.399
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  7. Hygiena výroby a distribuce potravin / Zdeněk Matyáš, Jiří Vítovec.    České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1999 . 191 s. il. ; . ISBN 80-7040-369-1 - S 26.167
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  8. Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.].    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 . 141 s. . ISBN 80-7305-428-0 - S 28.118
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  9. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Příručka pro prohlížitele jatečných zvířat a masa / Autoři: Gustav Schlée, Zdeněk Matyáš.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1959 . 266, [6] s. - C 32.418
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  10. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Technologie potravin a surovin živočišného původu.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 . 341 s. - B 9.077
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.