Search results
- RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : doplňující učební text. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1989 . 1 sv. . ISBN 80-85114-24-0 - S 17.759
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, n.p., 1990 . 1 sv. . ISBN 80-85114-73-9 - S 18.818
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Hygiena a zpracování krve jatečných zvířat. Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1960 . 186 s. il. - C 34.988
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Hygiena potravin : celost. učebnice pro vys. školy. [Díl] 1, Maso a masné výrobky / Zdeněk Matyáš a kol.. Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 . 629 s., [16] s. barev. obr. příl. il. ; - C 55.409/1
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Hygiena potravin a surovin živočišného původu. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, n.p., 1974 . 325 s. - S 5.959
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 2 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Hygiena potravin a surovin živočišného původu. Brno : Vysoká škola zemědělská, 1969 . 325 s. - S 2.399
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Hygiena výroby a distribuce potravin / Zdeněk Matyáš, Jiří Vítovec. České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1999 . 191 s. il. ; . ISBN 80-7040-369-1 - S 26.167
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.]. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 . 141 s. . ISBN 80-7305-428-0 - S 28.118
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Příručka pro prohlížitele jatečných zvířat a masa / Autoři: Gustav Schlée, Zdeněk Matyáš. Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1959 . 266, [6] s. - C 32.418
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Technologie potravin a surovin živočišného původu. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 . 341 s. - B 9.077
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0