Number of the records: 1  

Chemie na talíři

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dvořák, Ondřej, 1962- - Author
    První vydání - 207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-2881-5
     potravinářská chemie  jídla  potraviny  kuchařství  všeobecnosti a zajímavosti
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 404.207
    Umístění 664 - Potravinářství
    Chemie na talíři
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 11.07.2022)C 404.207   

    Title statementChemie na talíři / Ondřej Dvořák
    Main entry-name Dvořák, Ondřej, 1962- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada Publishing, 2021
    Phys.des.207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-2881-5 Kč 399,00
    National bibl. num.cnb003376829
    NoteObálkový podnázev: co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a rejstřík
    Subj. Headings potravinářská chemie * jídla * potraviny * kuchařství * všeobecnosti a zajímavosti
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663/664:54 , 641.55 , 612.392/.398 , 663/664 , 641/642 , 0/9 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    BranchReservations
    Lidická volný výběr1
    Nonspecification1
    Total2
    Praktický průvodce chemickými procesy, které jsou tentokrát představeny v našem každodenním životě - v kuchyni. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading...

Number of the records: 1