Number of the records: 1
Bodlák, Jiří, 1927- - Author
Vyd. 1. - Praha : Granit, 2002 - 159 s., [14] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
ISBN 80-7296-016-4
fytoterapie racionální výživa
příručkyCall number C 306.651 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Title statement Zdraví máme na talíři : léčivé i škodlivé účinky potravin / Jiří Bodlák Main entry-name Bodlák, Jiří, 1927- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Granit, 2002 Phys.des. 159 s., [14] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm ISBN 80-7296-016-4 National bibl. num. cnb001185596 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstříky Subj. Headings fytoterapie * racionální výživa Form, Genre příručky Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 613.2 , 615.89:633.88 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Document kind BOOKS Mezi nejvýznamnější potraviny, které dodávají lidskému organismu potřebné živiny, patří obiloviny, luštěniny, zelenina a ovoce, olejniny, koření a bylinky. V přehledné příručce autor popisuje jednotlivé druhy potravin z hlediska významných obsahových látek, prospěšných i škodlivých, a vlastností důležitých pro zdraví. Kromě praktického přehledu, knížka obsahuje vyzkoušené léčivé recepty na využití běžných potravin v kuchyni, kosmetice a při léčbě neduhů. Autor svoje bohaté botanické a bylinářské znalosti uplatnil již v několika jiných publikacích. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1