Number of the records: 1  

Zdraví máme na talíři

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bodlák, Jiří, 1927- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Granit, 2002 - 159 s., [14] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
    ISBN 80-7296-016-4
     fytoterapie  racionální výživa
     příručky
    Call numberC 306.651
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Zdraví máme na talíři
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 306.651   

    Title statementZdraví máme na talíři : léčivé i škodlivé účinky potravin / Jiří Bodlák
    Main entry-name Bodlák, Jiří, 1927- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Granit, 2002
    Phys.des.159 s., [14] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
    ISBN80-7296-016-4
    National bibl. num.cnb001185596
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstříky
    Subj. Headings fytoterapie * racionální výživa
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.2 , 615.89:633.88 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Zdraví máme na talíři
    Mezi nejvýznamnější potraviny, které dodávají lidskému organismu potřebné živiny, patří obiloviny, luštěniny, zelenina a ovoce, olejniny, koření a bylinky. V přehledné příručce autor popisuje jednotlivé druhy potravin z hlediska významných obsahových látek, prospěšných i škodlivých, a vlastností důležitých pro zdraví. Kromě praktického přehledu, knížka obsahuje vyzkoušené léčivé recepty na využití běžných potravin v kuchyni, kosmetice a při léčbě neduhů. Autor svoje bohaté botanické a bylinářské znalosti uplatnil již v několika jiných publikacích. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.