Number of the records: 1  

Zásady vydávání novověkých historických pramenů z období od počátku 16. století do současnosti

  1. SYSm0342129
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20250410143843.6
    007
      
    ta
    008
      
    020905s2002----xr-----e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb001092761
    020
      
    $a 80-86466-00-0
    035
      
    $a (OCoLC)51188053
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    072
    -7
    $a 930 $x Historická věda. Pomocné vědy historické. Archivnictví $9 8 $2 Konspekt
    080
      
    $a 655.4/.5 $2 MRF
    080
      
    $a 930.2 $2 MRF
    100
    1-
    $a Šťovíček, Ivan, $d 1938- $7 ola2003201107 $4 aut
    245
    10
    $a Zásady vydávání novověkých historických pramenů z období od počátku 16. století do současnosti : $b příprava vědeckých edic dokumentů ze 16.-20. století pro potřeby historiografie / $c kolektiv autorů pod vedením Ivana Šťovíčka
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Archivní správa ministerstva vnitra České republiky, $c 2002
    300
      
    $a 117 s.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a Studie přibližuje základní principy vydávání historických pramenů z období od počátku 16. století po současnost. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086466002 $2 Národní knihovna ČR
    546
      
    $a Souhrn a obsah německy, anglicky
    650
    -7
    $a historické dokumenty $7 ph114668 $2 czenas
    650
    -7
    $a historiografie $7 ph114672 $2 czenas
    650
    -7
    $a novověk $7 ph117243 $2 czenas
    650
    07
    $a vydavatelská činnost $7 ph120092 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:8234c5e0-00fd-11e4-9789-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.