Number of the records: 1  

Ovoce a zelenina ve výživě člověka


  1.  Šapiro, David Kopelevič, 1921- - Author
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1988 - 227 s. : [23] s. barev. fot. ; 21 cm
    ISBN 5-7860-0431-7 (Váz.)
    Rostlinná výroba
      Dolejší, Antonín - Illustrator   Halíř, Jaromír - Illustrator   Raab, Čeněk - Illustrator   Dienstbier, Jan, - Translator
     ovoce  zelenina
     příručky
    Call numberC 262.107
    Umístění 634/635 - Ovocnářství. Zahradnictví
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 262.107   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementOvoce a zelenina ve výživě člověka / D. K. Šapiro... [aj.] ; Z ruš. přel. Jan Dienstbier ; Fot. Čeněk Raab, Antonín Dolejší, Jaromír Halíř
    Main entry-name Šapiro, David Kopelevič, 1921- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1988
    Phys.des.227 s. : [23] s. barev. fot. ; 21 cm
    ISBN5-7860-0431-7 (Váz.)
    National bibl. num.cnb000055772
    Edition Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    Internal Bibliographies/Indexes NotePřehl. lit. - Česko-slovenský slovníček. - 65000 výt. - Vazba Vasil Miovský
    Another responsib. Dolejší, Antonín (Illustrator)
    Halíř, Jaromír (Illustrator)
    Raab, Čeněk (Illustrator)
    Dienstbier, Jan, 1940- (Translator)
    Subj. Headings ovoce * zelenina * výživa
    Form, Genre příručky
    UDC 613.2 , 634 , 635.1/.8
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru634/635 - Ovocnářství. Zahradnictví
    Document kindBOOKS
    Ovoce a zelenina ve výživě člověka
    Ovoce a zelenina ve výživě člověka
    Kniha seznamuje čtenáře s biologickými zvláštnostmi základních druhů ovoce a zeleniny, jejich léčivými a nutričními vlastnostmi. Obsahuje četné předpisy na přípravu jídel. U jednotlivých druhů jsou doplněny významné odrůdy pěstované v podmínkách ČR. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.