Number of the records: 1
Ovoce a zelenina ve skle
Havelková, Marie - Author
3. vyd. - Praha : Merkur, 1971 - 173 s., [4 l. obr. příl.] : il.
konzervování potravin ovoce zelenina
příručky kuchařské receptyCall number C 202.131 Umístění Title statement Ovoce a zelenina ve skle : 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů / Marie Havelková Main entry-name Havelková, Marie (Author) Edition statement 3. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1971 Phys.des. 173 s., [4 l. obr. příl.] : il. National bibl. num. cnb000139587 cnb000430634 Subj. Headings konzervování potravin * ovoce * zelenina Form, Genre příručky * kuchařské recepty UDC 641/642 , 664.8/.9 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Praktické rady, jaké prostředky a pomůcky je nezbytné si připravit pro jednotlivé způsoby konzervace, tvoří úvodní část příručky. Další je souborem návodů a předpisů k zavařování ovoce a zeleniny, zejména k přípravě různých jídel z konzervovaných produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1