Number of the records: 1
Rhein, Herbert - Author
1. vyd. - [Brno] : Víkend, 2002 - 95 s. : il.
ISBN 80-7222-243-0
konzervování ovoce marmelády vaření konzervování potravin
příručkyCall number C 307.911 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Title statement Marmelády : nejlepší recepty : děláme si sami marmelády, džemy, rosoly a ovocné pomazánky / Herbert Rhein ; [přeložila Anna Štorkánová] Main entry-name Rhein, Herbert (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data [Brno] : Víkend, 2002 Phys.des. 95 s. : il. ISBN 80-7222-243-0 National bibl. num. cnb001250542 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Original Marmelade & Co., Die besten Rezepte Subj. Headings konzervování ovoce * marmelády * vaření * konzervování potravin Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 664.858 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Document kind BOOKS Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1