Number of the records: 1  

Kuchařka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Roubínek, Zdeněk - Author
    České Budějovice : Dona, 2001 - 158 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
    ISBN 80-86136-93-0
      Martenek, Miloslav, - Illustrator   Doležal, Vladimír, - Photographer
     kuřecí jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 301.129
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Kuchařka
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 301.129   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 301.129 P   

    Title statementKuchařka : kuře rychle - chutně - zdravě / Zdeněk Roubínek ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
    Additional Variant TitlesKuře rychle - chutně - zdravě
    Varying form of titleKuchařka - Kuře rychle, chutně, zdravě
    Main entry-name Roubínek, Zdeněk (Author)
    Issue dataČeské Budějovice : Dona, 2001
    Phys.des.158 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
    ISBN80-86136-93-0 Kč 85,00
    National bibl. num.cnb001004316
    Another responsib. Martenek, Miloslav, 1933- (Illustrator)
    Doležal, Vladimír, 1952- (Photographer)
    Subj. Headings kuřecí jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.54'65 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Kuchařka
    Kuře je jídlo moderního člověka. Kuřecí pochoutku si můžeme dopřát kterýkoliv den v týdnu a nezáleží na tom, zdajipřichystáme k obědu, svačině nebo k večeři. Největší předností kuřecího masaje lehká stravitelnost, výživová hodnota a nízký obsah tuků. Další důležitou předností je rychlá a poměrně snadná příprava kuřecích pokrmů. Do této kuchařky jsem zařadil recepty, které nedají příliš mnoho práce, nejsou technologicky náročné a vyhovují našemu českému naturelu. Receptury jsou psány pro 4 osoby. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.