Number of the records: 1
Roubínek, Zdeněk - Author
České Budějovice : Dona, 2001 - 158 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
ISBN 80-86136-93-0
Martenek, Miloslav, - Illustrator Doležal, Vladimír, - Photographer
kuřecí jídla
kuchařské receptyCall number C 301.129 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Kuchařka : kuře rychle - chutně - zdravě / Zdeněk Roubínek ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek Additional Variant Titles Kuře rychle - chutně - zdravě Varying form of title Kuchařka - Kuře rychle, chutně, zdravě Main entry-name Roubínek, Zdeněk (Author) Issue data České Budějovice : Dona, 2001 Phys.des. 158 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm ISBN 80-86136-93-0 Kč 85,00 National bibl. num. cnb001004316 Another responsib. Martenek, Miloslav, 1933- (Illustrator)
Doležal, Vladimír, 1952- (Photographer)
Subj. Headings kuřecí jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.54'65 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Kuře je jídlo moderního člověka. Kuřecí pochoutku si můžeme dopřát kterýkoliv den v týdnu a nezáleží na tom, zdajipřichystáme k obědu, svačině nebo k večeři. Největší předností kuřecího masaje lehká stravitelnost, výživová hodnota a nízký obsah tuků. Další důležitou předností je rychlá a poměrně snadná příprava kuřecích pokrmů. Do této kuchařky jsem zařadil recepty, které nedají příliš mnoho práce, nejsou technologicky náročné a vyhovují našemu českému naturelu. Receptury jsou psány pro 4 osoby. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1