Number of the records: 1
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
Půhoný, Karel - Author
Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976 - 263 s.
konzervování potravin maso ovoce sušení zelenina
příručkyCall number C 203.813 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Main entry-name Půhoný, Karel (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976 Phys.des. 263 s. National bibl. num. cnb000458761 Subj. Headings konzervování potravin * maso * ovoce * sušení * zelenina Form, Genre příručky Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 641/642 , 664.8/.9 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1