Number of the records: 1  

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti


  1.  Půhoný, Karel - Author
    Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976 - 263 s.
     konzervování potravin  maso  ovoce  sušení  zelenina
     příručky
    Call numberC 203.813
    Umístění
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 203.813   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 203.813 v2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementKonzervace a ukládání potravin v domácnosti
    Main entry-name Půhoný, Karel (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1976
    Phys.des.263 s.
    National bibl. num.cnb000458761
    Subj. Headings konzervování potravin * maso * ovoce * sušení * zelenina
    Form, Genre příručky
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 641/642 , 664.8/.9
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
    Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.