Number of the records: 1  

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů


  1.  Pešek, Milan, 1936-
    1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 - 235 s. ; 29 cm
    ISBN 80-7040-236-9
     kvalita potravin  mléko
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 24.405/1
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněS 24.405/1 P   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 24.405/1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 24.405/1 v1   

    Title statementHodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek
    Portion of titleJakost potravin, potravinových surovin a mléka
    Main entry-name Pešek, Milan, 1936-
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997
    Phys.des.235 s. ; 29 cm
    ISBN80-7040-236-9
    National bibl. num.cnb000301733
    Note150 výt.. Tab.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteBibliogr.
    Subj. Headings kvalita potravin * mléko
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663/664-021.465 , 637.1 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.