Number of the records: 1
Francouzská kuchyně
Martinicová, Jana - Author
1. vyd. - Praha : Merkur, 1972 - 319 s. : il.
vaření
Francie
kuchařské receptyCall number C 86.195 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Francouzská kuchyně Main entry-name Martinicová, Jana (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1972 Phys.des. 319 s. : il. National bibl. num. cnb000438164 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Subj. Headings vaření * Francie Form, Genre kuchařské recepty UDC 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Receptář, který obsahuje výběr 333 předpisů na různá jídla francouzské kuchyně, přináší řadu podnětů k oživení našeho jídelníčku z hlediska správné výživy. Obsahuje především předpisy na úpravy odlišující se od tradičních zvyklostí české kuchyně, ale současně takové, které je u nás možno připravit bez větších potíží s ohledem na dostupné suroviny a ingredience. Autorka se zaměřila zejména na méně obvyklé úpravy zeleniny, sladkovodních i mořských ryb, drůbeže, zvěřiny a mnoha rozličných druhů omáček. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1