Number of the records: 1  

Francouzská kuchyně


  1.  Martinicová, Jana - Author
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1972 - 319 s. : il.
     vaření
     Francie
     kuchařské recepty
    Call numberC 86.195
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Francouzská kuchyně
    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementFrancouzská kuchyně
    Main entry-name Martinicová, Jana (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1972
    Phys.des.319 s. : il.
    National bibl. num.cnb000438164
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Subj. Headings vaření * Francie
    Form, Genre kuchařské recepty
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Francouzská kuchyně
    Receptář, který obsahuje výběr 333 předpisů na různá jídla francouzské kuchyně, přináší řadu podnětů k oživení našeho jídelníčku z hlediska správné výživy. Obsahuje především předpisy na úpravy odlišující se od tradičních zvyklostí české kuchyně, ale současně takové, které je u nás možno připravit bez větších potíží s ohledem na dostupné suroviny a ingredience. Autorka se zaměřila zejména na méně obvyklé úpravy zeleniny, sladkovodních i mořských ryb, drůbeže, zvěřiny a mnoha rozličných druhů omáček. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.