Number of the records: 1  

Fleisch

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schaufelberger, K. J. - Author
    3. erweiterte Aufl. - [S.l. : K.J. Schaufelberger, 1962] - 175 s. : il.
     vaření
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 294.269
    Umístění

    Info : RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement : Kapři v kvetoucích trnkách / Petr Chudožilov exempláře

    Fleisch
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )jen prezenčněC 294.269   

    Title statementFleisch : Zerteilung, Verwertung, Gut gekocht / Verfasser und Herausgeber K.J. Schaufelberger
    Main entry-name Schaufelberger, K. J. (Author)
    Edition statement3. erweiterte Aufl.
    Issue data[S.l. : K.J. Schaufelberger, 1962]
    Phys.des.175 s. : il.
    NoteVytištěno ve Švýcarsku. Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings vaření
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 641/642
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Fleisch
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.