Number of the records: 1  

Encyklopedie sýrů


  1.  Callec, Christian, 1955- - Author
    1. vyd. - Čestlice : Rebo, 2002 - 256 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 80-7234-225-8
      Martínková, Petra, - Translator
     sýry
    recepty dějiny sýra výroba sýra
     encyklopedie
    Call numberC 305.539
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Encyklopedie sýrů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 305.539   

    Title statementEncyklopedie sýrů / Christian Callec ; [z nizozemského originálu ... přeložila Petra Martínková]
    Main entry-name Callec, Christian, 1955- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataČestlice : Rebo, 2002
    Phys.des.256 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN80-7234-225-8 399.00 Kč
    National bibl. num.cnb001240674
    NoteDotisk r. 2003
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalGeïllustreerde Kaasencyclopedie
    Another responsib. Martínková, Petra, 1973- (Translator)
    Subj. Headingsrecepty dějiny sýra výroba sýra
    Subj. Headings sýry
    Form, Genre encyklopedie
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.3 , (031)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Encyklopedie sýrů
    Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.