Number of the records: 1  

Drůbež lehká a jemná

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Praha : Ikar, 1995 - 127 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 80-85830-89-2, ISBN 80-7176-181-8
    Dr. Oetker
      Vlčková, Alena, - Translator
     drůbeží jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 284.224
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Title statementPsychologie : pro studenty zdravotnických oborů. 2. díl / Jarmila Kelnarová, Eva Matějková
    Varying form of titlePsychologie pro studenty zdravotnických oborů
    Main entry-name Kelnarová, Jarmila, 1950- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2014
    Phys.des.120 s., xx s. obr. příl. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-247-3600-6 (brož.)
    Edition Sestra (Grada)
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Matějková, Eva, 1984- (Author)
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 284.224   

    Title statementDrůbež lehká a jemná / [z německého originálu ... přeložila Alena Vlčková]
    Issue dataPraha : Ikar, 1995
    Phys.des.127 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN80-85830-89-2
    80-7176-181-8
    National bibl. num.cnb000103631
    Edition Dr. Oetker
    NoteObsahuje rejstříky
    OriginalGeflügel leicht und zart
    Another responsib. Vlčková, Alena, 1942-2011 (Translator)
    Subj. Headings drůbeží jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 636.5/.6 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostrannost a chuťovou rozmanitost drůbežích jídel. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.