Number of the records: 1  

Perspectives of reintroduction of European grayling (Thymallus thymallus) into open waters

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Avramović, Mladen, 1989- - Dissertant
    96 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 24 cm
    ISBN 978-80-7514-215-3
     lipan podhorní  chov ryb  reintrodukce  ochrana živočichů
     disertace  teze
    Call numberC 426.705
    Umístění 639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov
    Perspectives of reintroduction of European grayling (Thymallus thymallus) into open waters
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 426.705 P   

    Title statementPerspectives of reintroduction of European grayling (Thymallus thymallus) into open waters = Perspektivy reintrodukce lipana podhorního (Thymallus thymallus) do volných vod / Mladen Avramović
    Par.titlePerspektivy reintrodukce lipana podhorního (Thymallus thymallus) do volných vod
    Main entry-name Avramović, Mladen, 1989- (Dissertant)
    PublicationVodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2025
    Phys.des.96 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 24 cm
    ISBN978-80-7514-215-3
    National bibl. num.cnb003674586
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Language noteAnglické a české resumé
    Another responsib. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Degree grantor) (Publisher)
    Subj. Headings lipan podhorní * chov ryb * reintrodukce * ochrana živočichů
    Form, Genre disertace * teze
    Conspect639.2/.6 - Rybářství
    UDC 597.552.5 , 639.3 , 57.066.017.3 , 502.172:592/599 , (043.3) , (048.3)
    CountryČesko
    Languageangličtina
    Ve volném výběru639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov
    Document kindBOOKS
    Perspectives of reintroduction of European grayling (Thymallus thymallus) into open waters
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.