Number of the records: 1  

Na jedno

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Sojka, Petr, 1965- - Author
    První vydání - 279 stran : ilustrace, portréty, faksimile; 24 cm
    ISBN 978-80-271-5419-7
    19.-21. století
     pohostinská zařízení  pivnice  hostince  dějiny pohostinství  společenský život
     Praha (Česko)
     přehledy
    Call numberC 423.560
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Na jedno
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 423.560   

    Title statementNa jedno : padesát příběhů pražských pohostinství, pivnic a putyk / Petr Sojka
    Main entry-name Sojka, Petr, 1965- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada Publishing, a. s., 2024
    Phys.des.279 stran : ilustrace, portréty, faksimile; 24 cm
    ISBN978-80-271-5419-7 Kč 499,00
    National bibl. num.cnb003639834
    Subj. Headings 19.-21. století * pohostinská zařízení - Česko - 19.-21. století * pivnice - Česko - 19.-21. století * hostince - Česko - 19.-21. století * dějiny pohostinství - Česko - 19.-21. století * společenský život - Česko - 19.-21. století * Praha (Česko)
    Form, Genre přehledy
    Conspect640.4 - Hotelnictví. Stravování
    UDC 316.728 , (437.3) , 640.443 , 640.43 , 725.716 , 640.4(091) , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Document kindBOOKS
    Na jedno
    V další knize Petra Sojky, redaktora magazínu Z metropole ČT, tvůrce pořadu Tajemství pražských dvorků a autora knih Pražské dvorky, Příběhy pražských dvorků, Z tajů pražských dvorků a Praha v proměnách času (ta vyšla i jako audiokniha), ožívají tentokrát staropražské hospodské příběhy. Autor nás zasvětí do dějin jednotlivých hostinců, ale také lidí, kteří je vlastnili nebo vlastní, hospodských, výčepních i jejich svérázných nebo vážených štamgastů. Poznejte s námi hostince dávno zaniklé i ty, které svou slávu žijí dosud! Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.