Number of the records: 1  

Washoku

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Shoda, Hirohiko, 1977- - Author
    1. vydání - 318 stran : barevné ilustrace ; 25 cm + errata (1 nečíslovaný list ; 22 x 15 cm)
    ISBN 978-80-7448-146-8
      Ondrášková, Jaroslava - Translator
     japonská jídla  příprava jídel
     kuchařské recepty
    Call numberC 423.973
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Washoku
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 23.06.2025)C 423.973   

    Uniform title Washoku. Česky
    Title statementWashoku : umění tradiční japonské kuchyně / Hirohiko Shoda ; z italského originálu Washoku ... přeložila Jaroslava Ondrášková
    Portion of titleUmění tradiční japonské kuchyně
    Varying form of titleNázev v tiráži: Washoku - umění tradiční japonské kuchyně
    Main entry-name Shoda, Hirohiko, 1977- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationV Brně : Nastole, 2024
    Phys.des.318 stran : barevné ilustrace ; 25 cm + errata (1 nečíslovaný list ; 22 x 15 cm)
    ISBN978-80-7448-146-8 Kč 690,00
    National bibl. num.cnb003633493
    NoteTerminologický slovník
    Another responsib. Ondrášková, Jaroslava (Translator)
    Subj. Headings japonská jídla * příprava jídel
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=521) , 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Document kindBOOKS
    Washoku
    Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.