Number of the records: 1
Shoda, Hirohiko, 1977- - Author
1. vydání - 318 stran : barevné ilustrace ; 25 cm + errata (1 nečíslovaný list ; 22 x 15 cm)
ISBN 978-80-7448-146-8
Ondrášková, Jaroslava - Translator
japonská jídla příprava jídel
kuchařské receptyCall number C 423.973 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Uniform title Washoku. Česky Title statement Washoku : umění tradiční japonské kuchyně / Hirohiko Shoda ; z italského originálu Washoku ... přeložila Jaroslava Ondrášková Portion of title Umění tradiční japonské kuchyně Varying form of title Název v tiráži: Washoku - umění tradiční japonské kuchyně Main entry-name Shoda, Hirohiko, 1977- (Author) Edition statement 1. vydání Publication V Brně : Nastole, 2024 Phys.des. 318 stran : barevné ilustrace ; 25 cm + errata (1 nečíslovaný list ; 22 x 15 cm) ISBN 978-80-7448-146-8 Kč 690,00 National bibl. num. cnb003633493 Note Terminologický slovník Another responsib. Ondrášková, Jaroslava (Translator)
Subj. Headings japonská jídla * příprava jídel Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56(=521) , 641.55 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Document kind BOOKS Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1