Number of the records: 1  

Náklon v typografii a jeho autorské zpracování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Barek, Daniel, 1996- - Author
    Vydání první - 197 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
    ISBN 978-80-7561-443-8
    FUD. Monografie
     typografie  typografické písmo
    sklon písma náklon písma
     monografie
    Call numberB 61.807
    Umístění 655.1/.3 - Polygrafie. Typografie. Tisk. Knihtisk
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.807   

    Title statementNáklon v typografii a jeho autorské zpracování / Daniel Barek
    Main entry-name Barek, Daniel, 1996- (Author)
    Edition statementVydání první
    Publication[Ústí nad Labem] : Fakulta umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, 2023
    Phys.des.197 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
    ISBN978-80-7561-443-8
    National bibl. num.cnb003591843
    Ser.statement/add.entry Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Fakulta užitého umění a designu. Monografie
    NoteTerminologický slovník. 300 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Language noteČeské a anglické resumé
    Subj. Headingssklon písma * náklon písma
    Subj. Headings typografie * typografické písmo
    Form, Genre monografie
    Conspect655 - Polygrafie. Vydavatelství a knižní obchod
    UDC 655.2 , 655.244 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru655.1/.3 - Polygrafie. Typografie. Tisk. Knihtisk
    Document kindBOOKS
    Náklon v typografii a jeho autorské zpracování
    Náklon v typografii a jeho autorské zpracování
    Význam knihy spočívá v mnohosti srovnávaných písem a přístupů, čímž usiluje o kvalitní uvedení do zpracovávané tematiky. Konstrukce nakloněného písma závisí čistě na na autorovi abecedy a tato publikace porovnává některá z možných řešení. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.