Number of the records: 1  

400

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hejlík, Lukáš, 1980- - Author
    1. vydání - 301 stran : barevné ilustrace, mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-88465-10-2
     gastronomie  stravovací zařízení  snídaně  káva
     adresáře  průvodce  fotografické publikace
    Call numberC 420.325
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    400
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 14.08.2024)C 420.325   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 04.09.2024)C 420.325 a   
    Vltava vypůjčeno (do 09.09.2024)C 420.325 Va   

    Title statement400 : snídaně, brunch, kafe
    Varying form of titleČtyři sta
    Gastromapa Lukáše Hejlíka
    Main entry-name Hejlík, Lukáš, 1980- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Došel karamel, s.r.o., 2024
    Phys.des.301 stran : barevné ilustrace, mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-88465-10-2
    National bibl. num.cnb003597421
    NoteObálkový podnázev: gastromapa Lukáše Hejlíka. Obsahuje rejstříky
    Subj. Headings gastronomie - Česko * stravovací zařízení - Česko * snídaně * káva
    Form, Genre adresáře * průvodce * fotografické publikace
    Conspect640.4 - Hotelnictví. Stravování
    UDC 641/642 , 640.4/.5 , 641.55:642.1"378.5" , 641.55:663.93 , (437.3) , (058.7) , (036) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Document kindBOOKS

     Cartland, Barbara, 1901-2000 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Baronet, 1998 - 263 s.
    ISBN 80-7214-125-2 (váz.)
      Piskoř, Vladimír, - Překladatel
    400
    Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá! Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty. Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkého východu nebo japonské okonomiyaki. Nezapomínal ani na fanoušky sladké snídaně, jedl palačinky, žemlovky, kaše ovesné, rýžové i krupicové. Pokaždé u toho bylo kafe. Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal – hladinu cholesterolu v krvi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.