Number of the records: 1  

Zelenina

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Langmajerová, Tereza - Author
    1. vydání - 172 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-88465-11-9
     zeleninová jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberB 61.742
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Zelenina
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do *01.11.2024)B 61.742   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 09.12.2024)B 61.742 a   

    Title statementZelenina / Tereza Langmajerová
    Main entry-name Langmajerová, Tereza (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : doselkaramel.cz, 2024
    Phys.des.172 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-88465-11-9
    National bibl. num.cnb003601301
    Subj. Headings zeleninová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:635.1/.8 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Document kindBOOKS
    BranchReservations
    Výměnný fond0
    Lidická volný výběr1
    Na Sadech dospělé0
    Total1
    Zelenina
    Je sexy a vévodí kuchyním luxusních restaurací, i těm u nás doma. Ano, je to ZELENINA! Autorka Tereza, známá také jako blogerka Inspired Kitchen, vás naučí jídla doslova zeleninová! Pozvěte přátele na večerní rebarborové kuře, babičku na bramborovou bábovku, lásku na dýňovou svíčkovou a sokyni na česnekový konfit s rozmarýnem. S Terezou budete vařit rychle, z dostupných surovin a sezónně. V kuchařce najdete pokrmy slané i sladké, teplé i studené, barevné a barevnější, hravé a úplně nejvymazlenější. Přivítejte zeleninu ve svém jídelníčku a zjistěte, že ji můžete nejen snídat, ale také nosit do práce, a tím každého oslnit! Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.