Number of the records: 1  

Karmínové zlato

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hillenbrand, Tom, 1972- - Author
    Vydání první - 286 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-279-1298-8
      Ryčl, František, - Translator
     německé romány  detektivní romány
    Call numberC 418.677
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 16.09.2024)C 418.677   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 18.09.2024)C 418.677 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 418.677 R   

    Uniform title Rotes gold. Česky
    Title statementKarmínové zlato : kulinářské krimi / Tom Hillenbrand ; překlad František Ryčl
    Main entry-name Hillenbrand, Tom, 1972- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationBrno : MOBA, 2024
    Phys.des.286 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-279-1298-8
    National bibl. num.cnb003575582
    NotePřeloženo z němčiny. Terminologický slovník
    Another responsib. Ryčl, František, 1961- (Translator)
    Z cyklu Šéfkuchár Xavier Kieffer. 2
    Form, Genre německé romány * detektivní romány
    Conspect821.112.2-3 - Německá próza, německy psaná
    UDC 821.112.2-31 , (0:82-312.4)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Z cyklu Šéfkuchár Xavier Kieffer. 2
    Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl diner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.