Number of the records: 1  

Sladké hříchy

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Charyparová, Jitka, 1985- - Author
    Vydání první - 105 stran : barevné ilustrace ; 25cm
    ISBN 978-80-88437-15-4
     sladká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 416.928
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Sladké hříchy
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 416.928   

    Title statementSladké hříchy / Jitka Charyparová
    Main entry-name Charyparová, Jitka, 1985- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Lirego, 2023
    Phys.des.105 stran : barevné ilustrace ; 25cm
    ISBN978-80-88437-15-4
    National bibl. num.cnb003555647
    Subj. Headings sladká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Sladké hříchy
    Sladké hříchy – svérázný průvodce světem sladkostí, nabízí širokou paletu receptů a technik ze všech koutů světa. Tato prvotina od energické cukrářky Jitky Charyparové je skvělým zdrojem poučení a inspirace pro nadšené cukráře všech úrovní, kteří si chtějí osvojit nebo zdokonalit svůj um v pečení a dekorování dortů, zákusků a dalších sladkých lahůdek. Autorka rozhodně nenechá čtenáře chladnými. S humo¬rem a nadhledem sobě vlastním nabízí nejen podrobné pracovní postupy a tipy na vynikající dobroty – představuje se také jako milovnice jídla a labužnice života. Inspirující jsou rovněž všechny fotografie lákavých dezertů. Bez ohledu na to, zda jste začátečníci nebo už zkušenější cukráři, se tato kniha stane vaším spolehlivým průvodcem a domácím receptářem, do kterého můžete zachytit i své vlastní postřehy či inovace. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.